Wednesday, September 14, 2011

Wonderful Wednesday


The L.O.V.E Couch

100 Layer Cake

8 comments:

Fariza said...

CANTIK :)

Adawiyah A.Halim said...

triple like!!

LisaLisut said...

aaaaaaaa so cantikkkkkkkkk buat pelamin cmni pn dh cool!

Nadia Hamdan said...

hehe. cantikkan? i actually love those paper/tissue fringe. boleh buat background for dais, photobooth or dessert table. so cute, i love it.

LisaLisut said...

btw mini dais i ade tisu flower haha tp cm tak lawa je belasah la labu.sorry babe i tak dpt realisasikan idea u.fairy lights tu i main gantung je bhgn ats pelamin.nk buat keliling pentas tu xjd.belasah je la lagi.hehe.thx for ur idea aritu tau :)

Nadia Hamdan said...

no worries babe janji jadi ur diy mini dais. wanna see it :)

Cik Hazz said...

sangat sesuai untuk photobooth!! mesti ramai yg stop lama bergambar kat sofa tu sebab selesa gila. hehehe ;-)

Nadia Hamdan said...

kan? mesti best. kalau lah i jumpa pic ni awal dulu.. mesti dah buat. hihi