Monday, August 15, 2011

Cheap favor gift from Ikea

Who doesn't love Ikea? I found few little things that you can consider as a wedding favors gift. And those things are freaking less than RM1.00. It's cheap but you can always improvise them with nice wrapping and packaging. Ribbons, laces, boxes, organza pouches or whatever in your mind.


1. TINDRA Scented tealight. RM9.90 / 36 pcs. RM0.28 per piece.
2. TEKLA Tea towel. RM0.65 per piece.
3. REKO Glass. RM4.90 / 6 pcs. RM0.82 per piece.
4. ALMHULT Mug. RM0.85 per piece.


Source : Ikea Malaysia

8 comments:

LisaLisut said...

u ni mmg crative! suka idea2 u :)

Nadia Hamdan said...

I rindu wedding preparation. Hahaha. Thats why I jadi camni kot. Meroyan :p

Cik Zimie said...

i memang kebetulan nak survey mug/glass dekat ikea.nak letak telur.with your info ni, i tak perlu lah ke sana lagi.hehe thanks 4 sharing dear!!

Nadia Hamdan said...

sharing is caring. my pleasure, cik zimie :)

imymemine said...

hari tu i cari mug RM0.85 kat ikea. tapi diorg cakap, production mug tu dah stop since diorg ade problem dengan supplier. kecewa. tsk!

Nadia Hamdan said...

alaaa ye ke? kesiannya. huhu. nevermind, there is always something else :)

sarahsayangjiman said...

ALMHULT Mug tu lah my doorgift. berbulan call ikea tunggu stock dari china. once dah masuk je, terus gi beli. skang dah takde dah..

Nadia Hamdan said...

ithink ada few brg yg kt ikea kalau dah habis lambat dorg nak restock. kalau nasib baik sempat brg sampai sebelum wedding, if not kena opt for benda lain.