Monday, July 25, 2011

Majlis Bertandang



I think this is the first time I ever mention about my majlis bertandang. Kenapa tak pernah disebut? Sebab saya tak sihat on my majlis bertandang (hanya Allah je yang tau perasaan dan kesakitan ketika itu) dan only now I have my bertandang photos from my official photographer.

To make long story short, due to my unwell condition and unstable emotion at that moment, I don't took many photos. I only had photos captured on makeup session, on the dais (merenjis) and on main table.

I wipe off my make up and changed bridal suit at 4pm. And took my outdoor photoshoot, wearing the same bridal suit with free makeup from my makeup artist 30 days after the majlis.

I'm going to do a full review after I got complete photos from my official photographer.



PS : Thank God the official photographer and make-up artist are good friends of us. Tak berkira dan faham situasi kami. Alhamdulillah.

7 comments:

LisaLisut said...

awww.they're so sweet n u r lucky to have them :)

cntiknye gmbr bertandang...songket hitam.jarang org pakai.hehe :)

Fariza said...

cntik. i suka tgk pengantin pakai bj warna hitam. nmpak menawan gitu. x sihat ea, tp harus senyum kan. ;)

Nadia Hamdan said...

lisa - alhamdulillah, im lucky to have them on my wedding day. terpaksa mintak tolong bridal boutique buat songket hitam sbb susah nak cari.

fariza - tak sihat tapi kena senyum walaupun tuhan saje yg tahu betapa sakitnya kita ni. songket hitam permintaan En Shahril, cantik katanya. hehe

fitria said...

nice dress for bertandang..

Nadia Hamdan said...

thanks fitria

Sharz said...

awak..wlupon tak sihat tapi nampak cantik sangat!!

saya pon akan pakai baju songket masa bertandang tapi warna coklat..tapi kite tak cantik cam awk..hukhuk..

Nadia Hamdan said...

thanks sharz. jgn cakap camtu, you will be one beautiful bride on your wedding day. cheer up and enjoy the day :)