Monday, April 25, 2011

Review : Invitation card



We made our card at My One Card, Jalan Brunei off Jalan Pudu KL. Recommended by one of cousin which previous made their cards here. Even bila datang kedai tu nak pilih card, we saw another cousin of mine punya bunting was hung at the back of the shop. Haha.

Anyway, we shared cards. Senang, lagipun its fit our budget. I pilih the card's design and En. Shahril, brother and sister tolong pilih and matchkan the inlay, font color and envelop's design. Kalau takde adik-adik ni, susah jugak. Dorang yang banyak membantu dalam kerja-kerja yang memerlukan pendapat ke-3 ni.



It's really took time for final proof reading, berbalas email berpuluh kali. Nak kena check spelling betul-betul, typos, finalized design and whatnots. I punya card dah check betul-betul pun ada salah, very small typo in the map. Nasib baik tak obvious. Kalau nak lagi cepat, pergi kedai tu and duduk sekali dengan designer until the final proof reading.

There is a thing came up bila the printer salah print font's color. Tension kejap. Their fault, not mine. They forgot to made the changes in the proof reading paper. They only made did it in the receipt. Bengang gila atfirst, but to think back, tak payah la nak stress sangat, benda dah nak jadi. Huhu. Terima and pasrah je.



After 1 week, all cards ready to distribute. To add more of my personal touch, I made our initial rubber stamp untuk kad yang diserahkan sendiri or by-hand. Haha. Saje gedik, bukan semua orang dapatpun this stamp, only family and closed friends je yang dapat. My parent's friends, I tak stamp pun.

Ohh, nasihat I untuk b2b yang nak buat card tu, better tempah atleast 3 months earlier sebab kita tak tau benda-benda lain yang nak jadi di kemudian hari. In my case, I tempah my card 2 months before the wedding, tu pun ngam-ngam je siap 3 weeks before wedding.

No comments: